dinsdag 5 april 2011

Waar is God als het leven pijn doet?

April 2011: Carolyn Ros sprak over de trouw van God tijdens de ziekte en daarna tijdens het langzame herstel van haar man Johan, waar toen bij hem hersentumor geconstateerd werd. Het was een lange en soms een eenzame weg geweest en zeker voor een gezin met kleine kinderen.  "Blijf dicht bij mij", was Gods "enige" antwoord en dat was genoeg. Verschillende schriftgedeelten uit de Psalmen reflecteerden Carolyn haar gebeden uit die periode en de beloften van God waren voor haar en haar gezin een houvast.

Dit gaf Carolyn ons mee: God is heel dichtbij en als wij Hem aanroepen, dan komt Hij ons altijd te hulp!

's Middags gingen de 26 aanwezige vrouwen in kleinere groepen uiteen, waar zij de gelegenheid kregen om een aantal vragen te gaan formuleren, die Carolyn later in de grote groep ging behandelen...  

Nu, 27 jaar later na de ziekte van Johan, zijn Johan en Carolyn de trotse ouders van hun vier kinderen (die allemaal de Here Jezus lief hebben) en van hun kleinkinderen. Als fulltime medewerkers zijn zij betrokken bij het werk van Jeugd met een Opdracht Amsterdam en hun huis staat voor iedereen open!

   

Geen opmerkingen: